Наши партнеры

MenuJosé Mourinho: Jeg quit'er aldrig Chelsea!

Engelsk fodbold

Op til søndagens Carling Cup-finale, kommer José Mourinho med udmelding, som utvivlsomt vil få alverdens Chelsea-fans til at sove lidt roligere om natten:

“Der er kun to måder, hvorpå jeg kan forlade Chelsea. Den ene er til juni 2010, hvis min kontrakt udløber og klubben ikke tilbyder mig en ny. Den anden er, at de fyrer mig. Jeg ville aldrig svigte Chelsea-fans’ne! Aldrig!,” siger han ifølge TeamTalk. Denne udmelding kommer efter en periode, hvor Chelsea for første gang under Mourinhos ledelse spiller svingende, og ikke ligger til at vinde Premier League. Holdet har købt store profiler ind i sommer, men de har ikke formået at slå igennem endnu siger han ifølge TeamTalk.

Fornylig skulle der have været problemer imellem Chelsea-ejer, Roman Abramovich og manager José Mourinho. De to skulle eftersigende have talt ud nu, og det synes, at de to er blevet enige om at lægge stridsøksen på hylden.

Desuden fortsætter Mourinho i sin vante beskedne stil: “Jeg mener sagtens, man kan være en stor manager, uden at have vundet Champions League. (…) Arsene Wenger er en stor manager, som ikke har vundet Champions League. Men ikke mange kunne have gjort, hvad jeg gjorde i Porto. Det var unikt. (…) Jeg er vel i en gruppe af otte, 10, 12 eller 14 trænere, som har gjort det samme. (…) Jeg synes selv, jeg er en stor manager.”

Altså virker det ikke på The Special One som om, hans selvtillid har taget skade under klubbens formmæssige nedtur – tværtimod!

Der er lagt op til en stor kamp på søndag med Wengers Young Gunners mod Chelseas stjerner.

Læs optakten til kampen her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu