Наши партнеры

MenuJorge Valdano: Real Madrid sælger 12 spillere minimum

Spansk fodbold

Den spanske avis AS, som følger Real Madrid intenst, har i dag fået Jorge Valdano til at spå om, hvilke spillere, han tror, der forlader klubben, såfremt Florentino Pérez opstiller ved det kommende præsidentvalg og vinder.

Den tidligere Real Madrid-præsident, Florentino Pérez, som blev kendt under sit Galacticos-mandskab, hvilket blandt andre talte Figo og Zidane, vil sandsynligvis offentliggøre sit kandidatur i Real Madrids præsidentvalgkamp på torsdag, mens valget vil blive afgjort i midten af juni måned.

Den spanske avis, AS, har fået Jorge Valdano, som er udset til at blive en af klubbens øverste i den sportslige sektor under Perez, til at opstille en liste over, hvilke spillere han formoder, der skal tage afsked med klubben, hvilke spillere, der er tvivlsomme samt udpege de spillere, som får lov til at blive i truppen, hvis Florentino Pérez opstiller til præsidentvalget og derefter vinder.

Fortsætter:

Gonzalo Higuaín:

Den argentinske angriber har fået sit gennembrud i denne sæson. Han er med sine 19 mål i ligaen urørlig, men han bliver ikke klubbens nye 9’er.

Raúl:

Han får formodentligt rollen som ikon under Florentino Pérez’ projekt. For Perez’ højrehånd, Jorge Valdano, vil han være urørlig i klubben, men man vil prioritere antallet af kampe.

Wesley Sneijder:

Trods en skuffende sæson, vurderer Valdano stadig, at hollænderen er en dygtig spiller. Han får kun lov til at forlade klubben, hvis der skulle komme et godt bud på ham.

Javi García:

Han er en spændende spiller, men såfremt der skulle komme et stort bud på ham, vil man sælge ham. Han har endnu ikke levet op til forventningerne.

Lassana Diarra:

Han er elsket på Estadio Santiago Bernabéu og Jorge Valdano mener, at han er en vigtig mand på Real Madrids midtbane i fremtiden.

Marcelo:

Han har slået igennem i denne sæson, og Valdano ser gode muligheder i ham. Han skal dog flyttes op på midtbanen permanent og ikke spille venstreback.

Sergio Ramos:

Han er en af de spillere, man ikke vil røre ved, men man vil forlange at han finder sit tidligere topniveau frem igen. Han tiltænkes en rolle i klubbens centrale forsvar.

Iker Casillas:

Han fortsætter uden tvivl. Han bliver fanebæreren på Real Madrid-holdet i de kommende år. Med grobund i hans værdier igangsættes det nye projekt under Florentino Pérez.

Pepe:

Han bliver Real Madrids nye forsvarschef, som skal husere i det centrale forsvar fortsat, hvor han er en af de bedste i Europa.

Christoph Metzelder:

Selvom tyskeren blot har spillet godt 1000 minutter i denne sæson, sætter Jorge Valdano sin lid til ham. Han bliver sandsynligvis en af holdtes habile reservespillere.

Miguel Torres:

Hans alder, hans professionalisme og hans gode omdømme betyder, at han får en plads på det kommende Real Madrid-hold.

Dani Parejo:

Han er Alfredo di Stéfanos øjesten, og han vil uden tvivl få chancen. I denne sæson har han fået en halv times spilletid i tre opgør.

Fortsætter ikke:

Ruud van Nistelrooy:

Den omfattende knæskade i en alder af snart 33 år medfører, at han ikke fortsætter i klubben. Man spekulerer i en tilbagevenden til hollandsk fodbold.

Arjen Robben:

Selvom han betragtes som en dygtig spiller, vil den nye sportslige ledelse hellere tjene et stort beløb på ham. Han kostede Real Madrid omkring 300 millioner kroner, da man hentede ham i sin tid.

Rafael van der Vaart:

Han har været en stor skuffelse i Real Madrid, og han har ikke kunnet leve op til sin flotte start i klubben. Man vil være på udkig efter købere til ham.

Royston Drenthe:

Han har haft en dårlig sæson. Han har ikke levet op til forventningerne og det bliver svært at fortsætte.

Javier Saviola:

Han har ikke fået meget spilletid, og det ventes, at han finder en ny arbejdsgiver henover sommerens transfervindue. Hans høje løn gør det dog svært at finde en køber.

Rubén de la Red:

Hans hjerteproblemer kan tvinge ham til at stoppe sin fodboldkarriere. Han skal måske arbejde med klubbens ungdomshold fremover.

Mahamadou Diarra:

Købet af Lass har betydet, at Mahamadou er blevet sat i anden række, hvilket også skyldtes, den alvorlige skade, han pådrog sig. Man er derfor åben for et salg af malieren, hvor man vil forsøge, at få en stor pose penge for ham. Han kostede i sin tid godt 210 millioner kroner.

Fabio Cannavaro:

Præsidentvalget og hans nedadgående styrke tvinger ham væk. I sine tre år i klubben har han ellers været urørlig.

Gabriel Heinze:

Der er ikke plads til argentineren i det nye projekt. Hans lave niveau og hans store magt i truppen, tiltaler ikke den sportslige ledelse.

Julien Faubert:

Miguel Ángel Portugal begik en tåbelighed ved at hente ham. Han har end ikke niveauet til at betræde græsset på Ciudad Deportiva de Valdebebas. Han vender derfor tilbage til West Ham.

Michel Salgado:

Han har efter sigende modtaget et gigant-tilbud fra Dubai, men backen vil helst fortsætte i Kongeklubben. Jorge Valdano ønsker dog et gennemgribende generationsskifte.

Jerzy Dudek:

Har kun spillet 270 minutter og fortsætter ikke i klubben. Andenmålmanden bliver hentet i egne rækker i stedet.

Tvivlsomme:

Klaas-Jan Huntelaar:

Han er den eneste rigtige 9’er i truppen i øjeblikket, men han får ikke den store opbakning. Hvis der skulle tiltræde en ny 9’er, vil han sandsynligvis blive solgt.

Fernando Gago:

Der sås tvivl om hans kvaliteter, men samtidig belønner man hans store professionalisme. Den nye træner får det sidste ord.

Jordi Codina:

Han står ikke noteret for et eneste minut i denne sæson. Iker Casillas ønsker dog, at han fortsætter som andenmålmand i klubben.

Guti:

Jorge Valdano kender ham bedre end nogen, og han er i tvivl om hans fortsatte virke i klubben. Når man vil gennemgå den store udrensning i truppen, overvejes det at inkludere midtbanespilleren.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu