Наши партнеры

MenuJonathan Richter tages ud af koma

Dansk fodbold

FC Nordsjællands Jonathan Richter betegnes i dag som så stabil, at lægerne vil bringe ham ud af den koma, som han har været i siden sidste mandag. Først i løbet af torsdag kan man vurdere hans hjernefunktion.

FC Nordsjælland-spilleren Jonathan Richters tilstand er nu så stabil, at han i dag vil blive bragt ud af den kunstige koma, som han siden mandag i sidste uge har været holdt i af lægerne på Hvidovre Hospital, efter at han ganske uheldigt blev ramt af et lyn under en træningskamp.

Overlæge Peder Carl forklarer, at man først i de kommende dage kan vurdere, om Richters hjerne er blevet beskadiget af ulykken.

”Vi stopper indgiften af sovemiddel i dag, og tidligst i morgen kan vi vurdere hans hjernefunktion,” fortæller overlæge Peder Carl i en pressemeddelelse onsdag middag, og han fortsætter:

”Normalt vil et menneske blive dræbt på stedet, når lynet går igennem kroppen, som det skete for Jonathan Richter under fodboldkampen. Han fik hjertestop, men på grund af genoplivning på stedet er spilleren stadig i live,” slutter Peder Carl.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu