Наши партнеры

MenuJon i målform før Sverigekampen

Spansk fodbold

Når det danske fodboldlandshold på mandag mødes til landsholdssamling i Vedbæk, så kommer anfører Jon Dahl Tomasson med masser af selvtillid i tasken. Angriberen skulle således kun bruge et minut på banen, før han sendte læderet i nettet til 2-1 i Villareals 3-2 på udebane mod Valencia.

Lørdag aften led Valencias mesterskabsdrømme et alvorligt knæk, da de overaskende tabte 3-2 på hjemmebane til Villareal CF. David Villa bragte ellers som ventet hjemmeholdet foran i det 21. minut på et straffespark, men gæsterne kom hurtigt tilbage, da Diego Forlan 14 minutter senere udlignede.

Efter en god start i Villareal, har Jon Dahl Tomasson på det seneste været plaget af skader og sygdom. Det var dog ikke gået udover målnæsen, der skulle bruge under et minut på banen, inden Jon igen slog til med sit 2-1 mål i det 79. minut.

Det tvang selvfølgeligt hjemmeholdet længere frem på banen, hvilket Diego Forlan udnyttede til at slå kontra og score til 3-1, inden David Silva i overtiden reducerede til slutresultatet 2-3.

Landsholdet har deres første samlede træning i Vedbæk, mandag kl. 16.30, hvor Jon Dahl også vil være til stede.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu