Наши партнеры

MenuJon Dahl debuterer i aften

Spansk fodbold

Den danske landsholdsangriber, Jon Dahl Tomasson, ser ud til at få debut for sin nye klub, Villarreal, der i aften spiller mod Real Madrid.

Efter en periode hvor tingene er gået ned af bakke for Jon Dahl, med skader og manglende spilletid, har Jon Dahl valgt at takke ja til en lejeaftale med spanske Villarreal. Og hans skifte ser ud til at gå efter planen, der var at få mere spilletid.

Både Real Madrid og Villarreal har skuffet i denne sæson, Real Madrid ligger godt nok på en delt andenplads, et enkelt point efter FC Barcelona. Men Real Madrid har ikke spillet optimalt, de spiller stadig ikke som et hold.

Grunden til at de ligger hvor de gør, skyldes mere Barcelonas, og Sevillas præstationer. Barca har kun vundet én ud af de sidste fem kampe, mens Sevilla har tabt to af årets tre optrædener.

Real Madrid der, i de sidste uger er blevet haglet godt igennem i den spanske presse, kan med en udesejr i aften, mod Villareal, overtage førstepladsen i tabellen.

For Villarreal har holdet slet ikke fået tingene til at fungere, efter seks kampe er det kun blevet til én enkelt sejr, og dermed ligger de nu på en skuffende 11. plads i rækken.

Holdet skaber for lidt chancer, og derfor scorer de heller ikke nok mål. Diego Forlan og co har kun scoret 18 gange i 19 kampe, og derfor har de altså valgt at skrive en lejeaftale med den målfarlige dansker.

Begge hold er ramt af en masse skader:

Real Madrids træner, Capello, må se bort fra Guti, Raul, Cicinho, Roberto Carlos, Emerson og Marcello. Derudover har omstændighederne gjort at hverken David Beckham, Ronaldo eller Antonio Cassano kan bruges, da de er blevet sat ud i kulden af Capello.

Villarreal er uden Riquelme, Jose Mari, Robert Pires, Nihat, Juan Manuel Pena, Gonzalo Rodriguez og Javi Venta.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu