Наши партнеры

MenuJohn Obi Mikel: Jeg fortjente ikke det røde kort

Engelsk fodbold

En flot spillet finale i Cardiff blev tidligt søndag aften ramt af en skandale, da hele tre spillere så rødt i kampen mellem London-rivalerne, Chelsea og Arsenal. Manden i centrum, nigerianske Obi Mikel, undskylder sin opførsel, men påpeger, at han ikke havde fortjent det røde kort.

Den unge nigerianers skub på Kolo Toure, fik Arsenal-spilleren til at storme op for at diskutere med Mikel, hvorefter flere spillere blandede sig. Dommer Howard Webb uddelte tre røde kort og to gule.

De to Arsenal-spillere, Toure og Adebayor, så rødt, og det samme gjorde Obi Mikel. Til stor forbavselse for Chelsea-spilleren.

“Det var en følelsesladet ting, og jeg var i centrum af den. Jeg er meget ked af, hvad der skete, men jeg fortjente ikke det røde kort,” sagde den unge nigerianer, som tidligere i sæsonen har haft diciplinære problemer.

“Jeg rørte ham ikke. Jeg holdt mine hænder nede. Men han angreb heller ikke mig. Vi kom ikke op og slås. Det var ikke en seriøs slåskamp, men jeg blev nødt til at forsvare mig selv,” afsluttede Mikel.

Obi Mikel og de to Arsenal-spillere skal nu stå skoleret hos FA, som sikkert kræver en forklaring på afslutningen af en ellers velspillet kamp.

Læs mere om Carling Cup-finalen her:

Højdramatik, da Chelsea slog Arsenal i Cardiff

Terry bevidstløs under Carling Cup finale

Finalekamp bliver Walcotts sidsteKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu