Наши партнеры

MenuJohn Faxe Jensen roser sit hold

Dansk fodbold

Randers FC kom stærkt igennem klubbens første runde i Europa League-turneringen. Cheftræner John ”Faxe” Jensen roser sit mandskab og glæder sig over erfaringen, som kampene mod Linfield FC har givet truppen.

Linfield FC har vundet det nordirske mesterskab imponerende 48 gange, men Randers FC viste sig at være en for stor mundfuld i Europa League-turneringens første runde. Cheftræner John ”Faxe” Jensens mandskab vandt en samlet 7-0 sejr over to opgør, og han var da også godt tilfreds med præstationen i de to kampe. Han siger til Randers FC´s hjemmeside:

”Selv om det viste sig, at Linfield ligger en klasse under os selv, så er der trods alt stadig et arbejde, der skal gøres i begge kampe. Jeg er ovenud tilfreds med måden, vi gjorde det på, både spillemæssigt, at vi scorer syv mål og holder nullet over begge kampe.”

Desuden betoner cheftræneren, at spilleren har samlet erfaring:

”7-0 lyder af meget, men vi har fået lært en masse af de to kampe, og mange spillere har fået samlet noget international erfaring, som de forhåbentlig kan drage nytte af i den kommende Europa League-runde.”

Randers FC møder FK Sudova fra Litauen torsdag den 23. juli.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu