Наши партнеры

MenuJohansson: tre udlændinge pr. hold

Andet fodbold

Den nuværende UEFA-præsident vil bekæmpe hans udfordrende Michel Platini, ved at komme med et forslag til en ny regel.

Lennartson Johanssons forslag til en ny regel lyder således: Der må maksimalt være tre udlændinge på banen genindført i de europæiske ligaer.

Johansson, der i øjeblikket konkurrerer med franske Michel Platini om at blive genvalgt til sin post som UEFA-præsident, mener det kunne være gavnligt for fodbolden, hvis antallet af udlændinge i de forskellige ligaer blev begrænset.

”Jeg vil gerne se, at der kun optræder tre udenlandske spillere på banen,” siger den erfarende præsident for UEFA til Radio Five Live’s Spotsweek program.

Lennartson anerkender dog, at det kan blive et svært princip at få gennemført, taget EU’s krav om den frie arbejdskraft på tværs af EU’s lande i betragtning.

”Jeg kunne godt tænke mig at begrænse antallet af udlændinge på banen til tre,” udtaler Johansson til den engelske Radio Five, men han indrømmer dog, at det er en beslutning der vil kræve en del tid at gennemføre.

”Jeg kan ikke forudsige, hvad der vil ske, for i dag bliver vi jo nødt til at rette os efter EU’s beslutninger,” slutter svenskeren, der er overbevist om, at han får forlænget sit mandag på posten.

Om dette forslag til en ny regel bliver en fordel eller en ulempe for Johansson for vi at se på mandag, hvor der er UEFA-præsident valg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu