Наши партнеры

MenuJohansson præsenteret i AaB

Dansk fodbold

Den svenske midtbanespiller, Andreas Johansson, blev i dag præsenteret som ny AaB-spiller. Han har skrevet under på en tre-årig kontrakt.

AaB har efter salgene af de to centrale midtbanespillere, Rasmus Würtz og Fredrik Winsnes, ledt efter afløsere. Andreas Johansson har længe været rygtet til den nordjyske klub, og i dag blev det bekræftet, at han i de næste tre år kan kalde sig for AaB-spiller.

AaB’s sportsdirektør Lynge Jakobsen sagde på pressemødet, at Johansson har stået på ønskelisten de to seneste år, og derfor var han en meget tilfreds mand.

“Faktisk har Andreas Johansson stået på vores ønskeseddel i to år, og gennem de seneste uger har han hele tiden været vores førsteprioritet som tilgang til den offensive del af midtbanen,” sagde en glad Lynge Jakobsen ifølge klubbens hjemmeside og fortsatte med at sige, at klubben stadig var på jagt efter flere midtbanespillere.

“Ingen tvivl om at det er en klassespiller, som vi har fået ind i folden, men stadig er vi på udkig efter mere,” udtalte Lynge Jakobsen.

Den 29-årige Andreas Johansson har spillet 13 landskampe for Sverige.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu