Наши партнеры

MenuJohansson langer ud efter Platini

Andet fodbold

UEFA-præsident Lennart Johansson langer nu kraftigt ud efter sin modkandidat til posten ved valget senere i denne måned, franskmanden Michel Platini.

Johansson giver i en pressemeddelelse blandt andet udtryk for vrede over, at Platini har forsøgt at sætte spørgsmålstegn ved, om den 77-årige Johansson er rask nok til at bestride præsidentposten

UEFA-præsidenten er tidligere blev opereret for prostatakræft, men han forsikrer, at han er kommet sig helt over sygdommen.

Platini har ifølge Johansson også forsøgt at så tvivl om Johanssons motiver for at stille op igen samt kritiseret, at Johansson ikke bor tæt nok på UEFA’s hovedkvarter i Nyon.

“Jeg er ikke kommet med personangreb, og for nylig har jeg været nødt til at bide mig i tungen, når jeg læste noget af det, der blev sagt. Jeg er sund og rask, jeg ser fremad og er glad for den opbakning, jeg har fået,” siger Johansson, der har haft hvervet siden 1990.

Lennart Johansson udtrykker desuden bekymring over Platinis forslag om at skære ned på antallet af Champions League-deltagere fra de store europæiske ligaer.

“Der er ikke råd til at eksperimentere med Champions League,” mener Johansson.

Den 26. januar i Düsseldorf, afgører UEFA om Johansson skal fortsætte, eller om Platini skal tage over.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu