Наши партнеры

MenuJohan Wiland reddede tre point til FCK

Europa League

Med en stor redning i sidste øjeblik og en generelt god kamp i målet var Johan Wiland en af hovedårsagerne til at FC København vandt 1-0, der kom i hus via et mål af Dame N’Doye efter 25 minutter.

Gæsterne fra Sparta Prag lagde kampen bedst ud og de havde også kampens første store chancer efter ti minutter. Et skud fra distancen havde retning mod trekantssammenføjningen, men en velspillende Johan Wiland i FCK-målet fik bolden puffet ud til hjørnespark.

FC København vågnede stille og roligt op. Det resulterede i at de efter 25 minutters spil kom foran med 1-0 på mål af Dame N’Doye. Sparta Prag forsøgte at sparke bolden langt frem på FCK’s banehalvdel, men det havde Peters Larsson læst og brød bolden med et hovedstød, der havnede hos N’Doye, som hamrede bolden i mål til pausestillingen 1-0.

Efter pausen var det forventet, at Sparta ville kom frem og presse FCK mere, men det var ikke tilfældet og i stedet var indskiftede Ailton Almeida i slutminutterne tæt på at lukke kampen til 2-0.

I kampens allersidste minut var Sparta Prag ved at gøre det onde mod FCK, da stortalentet Kadlec helt fri foran mål sendte en meget kompetent afslutning afsted. Heldigvis for københavnerne var svenske Johan Wiland i hopla torsdag aften og afværgede også den chance, som blev kampens sidste.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu