Наши партнеры

MenuJimmy Nielsen forlænger med fire år

Dansk fodbold

Vejle BK’s målmand og anfører, Jimmy Nielsen, har valgt at skrive under på en helt ny kontrakt med klubben, hvilket vil holde den erfarne dansker i klubben indtil 31. december 2012.

Det er ikke længere end et år siden, at Vejle hentede den tidligere AaB-keeper, Jimmy Nielsen, i Leicester City. Siden dette moment, har begge parter fungeret godt sammen, og nu er samarbejdet yderligere forlænget med lidt over fire år.

Dette sker på trods af, at den oprindelige kontrakt gælder for endnu et halvandet år, men dette er nu udvidet til endnu fire år.

”Jeg har aldrig været i tvivl om, at min fremtid lå i Vejle Boldklub. Det blev jeg klar over allerede efter kort tid i klubben. At jeg allerede nu får forlænget min kontrakt med yderligere to et halvt år er et stor skulderklap,” siger Jimmy Nielsen ifølge Bold.dk.

Også Vejles sportschef, Hans Lauge, er ganske tilfreds med at have forlænget kontrakten med sit ubestridte førstevalg på målmandsposten.

”Jimmy Nielsen har som spiller, som anfører og som menneske vist, at han besidder en lang række af de kernekvaliteter, som Vejle Boldklub har brug for,” siger sportschefen.

Vejle-målmanden har indtil videre fået 27 kampe på førsteholdet hos Vejle siden sin debut mod FC Midtjylland i pokalturneringen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu