Наши партнеры

MenuJess Thorup forlænger med EfB

Dansk fodbold

Den tidligere angriber Jess Thorup nåede i dag til enighed med Esbjerg om en forlængelse af sin kontrakt som assistenttræner, således, at den nu løber frem til 2010.

Jess Thorup blev i 2006 ansat som Esbjergs første assistenttræner på fuld tid, et samarbejde, som begge parter har været så tilfredse med, at de i dag kunne offentliggøre en forlængelse af kontrakten, så den løber frem til sommeren 2010.

”Jeg har været fantastisk glad for at være i EfB, både som aktiv spiller og i trænerteamet med Troels Bech, og jeg er overbevist om, at der er mere at lære. Det glæder mig, at EfB har ønsket at beholde mig i funktionen,” siger Jess Thorup til klubbens hjemmeside.

”Jess er hævet over enhver tvivl en kulturbærer i EfB, idet han har været med som en bærende personlighed i hele EfB Elites historie, først som spiller og anfører, siden som assistenttræner og såmænd også træner for nogle af de yngste spillere i klubben. Han evner på dygtig vis at være en del af hele klubben,” siger sportsdirektør Niels Erik Søndergård

Jess Thorup nåede som spiller, at optræde 240 gange for klubben. I øjeblikket må esbjergenserne tage til takke med ottendepladsen i SAS Ligaen, inden forårets 15 opgør.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu