Наши партнеры

MenuJakobsen: Fantastisk at spille mod Manchester United

Dansk fodbold

AaB er her til aften kommet i gruppe med Villarreal, Celtic og ikke mindst Manchester United, når det kommer til at gå løs i CL. Specielt sidstnævnte modstander glæder forsvareren Michael Jakobsen sig til at spille mod.

De danske mestre fra AaB slog i aftes Kaunas, hvorfor millionerne frit kunne rulle ind. Dog bliver CL-eventyret ikke lutter lagkage, da de nyligt udtrukne modstandere kan få mundvandet til at løbe på enhver fodboldelsker, men få benene til at ryste hos et hvert mandskab.

Villarreal, Celtic og Manchester United er ikke for sjov, det er europæisk klasse. Alligevel glæder Michael Jakobsen sig enormt til at komme igang.

“Det bliver fantastisk at komme til at prøve kræfter med nogle af de største hold i verden. Specielt Manchester United. Det er et af mine favorithold. Det er et kæmpe ønske, der er gået i opfyldelse at få lov til at spille over for sådan nogle drenge,” siger Jakobsen til bold.dk.

Jakobsen mener selv, at 3. pladsen er målet for nordjyderne. Herefter forklarede han hvor pointene eventuelt kunne hentes.

“Hvis du kigger på spansk fodbold generelt, så spiller de uhyggelig hurtigt. Dér tror jeg heller ikke, vi har de største muligheder. De to kampe mod Celtic kan vi til gengæld godt få noget med fra, hvis vi er heldige. Men det kræver, at vi spiller op til vores allerbedste,” slutter Jakobsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu