Наши партнеры

MenuJakob Poulsen klar for AGF

Dansk fodbold

AGF har hentet en solid forstærkning til holdet, da Heerenveen-spilleren Jakob Poulsen er kommet til klubben. Dermed genforenes spilleren med sin tidligere træner Ove Pedersen i AGF, hvor han ser frem til “en hulens masse fodbold”.

AGF har igennem sæsonen forsøgt at forstærke sig med markante profiler, der virkelig tilfører holdet noget i kvaliteten. Indtil videre er spillere som Dan Thomassen og Nando Rafael kommet til, og i dag er endnu en solid spiller kommet til.

Der er tale om Jakob Poulsen, der tidligere har spillet i Esbjerg, men som efter et ophold i hollandske Heerenveen vender hjem.

“Jeg kommer til AGF for at spille en hulens masse fodbold og få genstartet min karriere. AGF er en stor klub, som jeg gerne vil være med til at spille højere op i tabellen. Klubben har vist stor interesse for at hente mig, og det har haft stor betydning for min beslutning,” udtaler Jakob Poulsen.

Brian Steen Nielsen er også ekstremt glad for den nye spiller.

“Det er en ekstremt vigtig signing for os. Jakob er en alsidig spiller, som har kvalitet i alt, hvad han foretager sig og indeholder de værdier, vi lægger vægt på. I sidste sæson spillede han 30 kampe for en stor klub som Heerenveen, og alene det viser, at han kan begå sig på et højt niveau. Han har en god fysik og fart i sit spil, og han er en klar styrkelse af vores midtbane,” siger sportschef Brian Steen Nielsen i en pressemeddelelse.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu