Наши партнеры

MenuItaliensk topkamp endte 0-0

Italiensk fodbold

Den danske landsholdsspiller, Per Krøldrup, spillede til aften mod Inters verdensstjerner, heriblandt Ibrahimovic. Kampen endte i en kedelig 0-0-løsning, efter begge hold viste al for stor mangel af effektivitet.

Inter satte sig hurtigt i respekt og dirigerede fra start opgøret, men som kampen skred hen, fik de violetklædte bedre fat. Da uret rundede de tyve minutter, var det herved Fiorentina, der havde kampen i deres hænder. Chancerne bød sig i begge ender, og et mål kunne sagtens have hændt i første halvleg, men tilskuerne i Firenze fik i de første 45 minutter ikke underholdning i form af mål. Hjemmeholdet var dog tættest på ved et frisparksskud, som kun netop blev reddet af Inter-keeperen.

Anden halvleg blev fløjtet i gang, med begge hold i den fremadgående rolle. Mancini, som i dagens kamp skuffede en del, havde i det 58. minut en stor chance for at sende de italienske mestre i front, men hans skud gik over overliggeren. Forinden var det Fiorentina, som ved et langskud fra Kuzmanovic, havde haft chancen for mål.

Som kampen skred frem og nåede de sene minutter blev et mål mere og mere usandsynligt, og trods der i de sidste ti minutter kom chancer, endte kampen i et kedeligt 0-0-resultat.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu