Наши партнеры

MenuIrland satte Danmark til vægs

Andet fodbold

Det danske landshold var uinspirerende i aftenens træningskampkamp mod Irland. Enkelte gode præstationer var ikke nok for Danmark, der tabte 4-0 til et irsk hold, der spillede en god kamp.

I kampens indledning var de to hold meget jævnbyrdige og ville lige spille bolden lidt rundt inden de begyndte at angribe direkte mod mål. Der gik dog ikke lang tid inden holdene begyndte at søge mod modstanderens mål, dog uden det store held til at starte med.

Nicklas Bendtner havde en stor chance i første del af første halvleg, men hans hovedstødsforsøg ramte overliggeren. Til stor ærgrelse for spillere samt tilskuere, mens Irland kunne ånde lettet op.

Det Bendtner var så tæt på kunne Irlands Robbie Keane til gengæld. Der var spillet godt en halv time da angriberen, der til daglig spiller i Tottenham, bragte udeholdet i front. Han blev sendt af sted på det helt rigtige tidspunkt, og med en fiks afslutning sendte han bolden forbi Jesper Christiansen i det danske mål.

Dette var ikke det bedste der kunne ske for Danmark, og det skulle blive værre kort før pausen. Igen var Robbie Keane på pletten, og han øgede til 2-0 for Irland, hvilket også var stillingen ved pausen.

Anden halvleg startede heller ikke godt for danskerne. Under ti minutter var der spillet, da Irland kom yderligere foran. Shane Long kunne let sparke en retur fra Jesper Christiansen i mål. De danske spillere virkede forvirrede i situationen, og var slet ikke kommet ordentligt ud til anden halvleg.

Irland havde mere i posen, som de gerne ville ud med. Tyve minutter efter deres tredje scoring kom den fjerde scoring, og igen var det Shane Long, der var manden bag. 4-0, og de danske spillere blev dermed yderligere dukket.

Der skete ikke så meget mere i denne kamp. Danmark formåede ikke at spille sig frem til så meget andet end et par enkelte gode muligheder til Bendtner. Irland var tydeligvis tilfredse med deres føring på 4-0, hvilket også blev kampens resultat.Kommentér

8 kommentarer til “Irland satte Danmark til vægs

 1. Dennis Cordsen siger:

  Rommedahl var da klart Danmarks bedste spiller.

  Ikke noget jeg havde forventet nogen sinde at skulle sige:s

  Kunne være frækt at bruge ham på højrebacken ligesom han blev brugt i slutningen af dagens kamp. Han er jo under alle omstændigheder bedre end Bøgelund

 2. Lasse Hansen siger:

  Jeg så ikke kampen, da jeg var til træning, men hold kæft hvor er det pinligt!!

  TAG JER SAMMEN DANMARK! VI SKAL FANDME NAKKE DE SVENSKERE!

 3. Balle90 siger:

  Synes det er skræmmende vi ikke har en kvalificeret afløser til Thomas Sørensen.

 4. Andreas Johnke siger:

  Det har vi også, han hedder Kasper Schmeichel, men får under INGEN omstændigheder chancen på landsholdet før han fylder 22 uanset hvor god han er… Godt at have en principfast landstræner, han fylder os med gode minder…

 5. Lasse Hansen siger:

  Rune Pedersen fra Lyngby på landsholdskassen mod Sverige!

  KOM NU, OLSEN!

 6. Mikkel Lasson siger:

  Lars Jacobsen kommer tilbage, og får vel pladsen. Grønkjær var også en af de bedre.

 7. Dennis Cordsen siger:

  Det kan da være ligemeget om det er TS eller JC. Vi vil have Paul Robinson fra England så har vi da den dårligste landsholdstrio i dansk landsholdshistorie:)

  Erik Boye og Benny Gall på landsholdet:D

 8. Lasse Hansen siger:

  Erik Boye, Benny Gall og Jan Hofmann 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu