Наши партнеры

MenuIntet januar-udsalg i FCM

Dansk fodbold

For første gang nogensinde i FC Midtjyllands historie vil der ikke blive solgt én eneste stamspiller. Aldrig før er dette sket, og sportsdirektøren Jens Ørgaard har sine begrundelser.

FC Midtjylland har for vane at være storaktør i transfervinduerne. I langt de fleste handler har FC Midtjylland haft rollen som sælger, men sådan bliver det ikke i årets første af slagsen. Sportsdirektør Jens Ørgaard og FC Midtjylland har nemlig besluttet, at ingen af midtjydernes bedste elleve skal væk fra klubben.

”Siden FCMs start i 1999 har vi i hvert eneste transfervindue solgt minimum en spiller fra vores stærkeste opstilling, så det her bliver en første gang for os. Vi har solgt så mange spillere så mange gange, at vi nu har besluttet, at vi har mere brug for kontinuitet end for pengene”, siger FC Midtjyllands sportsdirektør Jens Ørgaard til B.T.

Det er dog ikke kun rent sportsligt, at man skal finde grunden til FC Midtjyllands kommende passivitet i det nuværende transervindue. Passiv hvad angår salg i hvert fald.

”Dels er markedet jo dårligt, og dels er vi ikke tvunget til at sælge for at skaffe penge i kassen modsat tidligere i klubhistorien, men det vigtigste er de sportslige ambitioner. Vi har hentet to¬tre point færre end det, vi havde regnet med i efteråret, og derfor er præstationen helt klart ’ikke godkendt”, fortæller Ørgaard

FC Midtjylland ligger i øjeblikket nummer fire i SAS Ligaen, otte point efter Brøndby på førstepladsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu