Наши партнеры

MenuInteressante CL-opgør i vente

Champions League

Dagens lodtrækning til gruppespillet i Champions League blev vel overstået, og der venter en række interessante opgør i de kommende kampe. Blandt andet skal Kaka besøge sin gamle hjemmebane, og de forsvarende mestre fra FC Barcelona fik en fornuftig lodtrækning.

Her til aften blev spændingen hos 32 klubber udløst, da de i forbindelse med lodtrækningen til årets Champions League-gruppespil blev sat i grupper med fire hold i hver.

I gruppe A mødes kriseramte Bayern München med den italienske storklub Juventus. De to klubber må betragtes som storfavoritter til at gå videre på bekostning af Bordeaux og Maccabi Haifa.

De forsvarende tyske mestre fra Wolfsburg møder i gruppe B mægtige Manchester United. Gruppen er dog relativt åben, da både CSKA Moskva og Besiktas ikke kan betragtes som nemme modstandere. Manchester United må dog forventes at kunne vinde gruppen.

De schweiziske mestre fra FC Zürich må siges at være de store tabere sportsligt set efter dagens lodtrækning, men der venter formodentlig nogle lukrative kampe for dem i gruppe C. De skal nemlig op imod sværvægterne fra AC Milan og Real Madrid samt franske Olympique Marseille. Dermed får Kaka mulighed for at hilse på sine gamle holdkammerater fra AC Milan, idet han nu spiller for Real Madrid. Netop de to klubber er favoritter til at gå videre.

FC København var som bekendt ikke at finde blandt de 32 hold, men måtte nødtvungent overlade pladsen til APOEL Nicosia. Selv om de forstår at spille fodbold, vil de formodentlig få det svært i pulje D, der desuden består af Chelsea, FC Porto og Atletico Madrid. Her har Chelsea favoritværdigheden, mens det er mere usikkert, om det bliver FC Porto eller Atletico Madrid, der sikrer sig den anden plads.

I gruppe E finder vi Liverpool, der har fået en dårlig start på sæsonen i Premier League. Der bliver dog gode muligheder for succes i Champions League-gruppespillet, idet de møder Fiorentina og Debrecen fra Ungarn. Lyon er det sidste hold, og mon ikke Liverpool og Lyon går videre fra denne gruppe.

De forsvarende mestre fra FC Barcelona skal i gruppe F op imod Jose Mourinho’s Inter, og det skal nok blive både spændende og interessante opgør. Dynamo Kiev skal spille op til deres bedste, hvis de skal drille de to storklubber, mens Rubin Kazan fra Rusland må forvente at få det svært.

I gruppe G er Unirea Urziceni fra Rumænien det svageste hold over for tre umiddelbart ganske jævnbyrdige hold. Sevilla, Glasgow Rangers og Stuttgart skal kæmpe om de to pladser, og det ser åbent ud.

Gruppe H består af Arsenal, AZ Alkmaar, Olympiakos og Standard Liege. På papiret er det den måske mest jævnbyrdige gruppe, dog med Arsenal som favoritten.

De første kampe i gruppespillet spilles den 15. september. Efter gruppespillet, der afsluttes den 9. december, vil de to klubber i hver gruppe, der har flest point, fortsætte i turneringen. De hold, der slutter på tredjepladsen, indtræder efterfølgende i Europa League.

Få hele overblikket over lodtrækningen her:

Sådan ser grupperne i Champions League udKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu