Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Inter tabte chokerende - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuInter tabte chokerende

Champions League

Overraskende fik Inter ikke et brugbart resultat ud af hjemmekampen mod Panathinaikos. Grækerne kunne med en enkelt scoring fejre en flot sejr.

Inter tog i aften imod græske Panathinaikos. Kampen startede med uden den store passion fra nogle af mandskaberne, og specielt det italienske hjemmehold virkede uinspireret og blanket fra kreativitet. Alligevel var det Inter, som skabte de største chancer, og i det tiende minut var det brasilianeren, Adriano, som ramte stolpen efter et skud med venstreskøjten.

Grækerne blev dog mere og mere boldsikre, som første halvleg skred frem, men kunne dog alligevel ikke holde et, som sagt, uinspireret Inter-mandskab fra diverse chancer. Det var dog en god angrebskonstellation, der efter omtrent en halv times spil gav Ibrahimovic chancen. Svenskeren overplacerede dog sit lob.

I anden halvleg viste gæsterne modsat hjemmeholdet effektivitet og efter en dødboldsituation blev reddet af Cesar, kunne Josu Sarriegi let bringe Panathinaikos i front. Chelsea pressede til sidst hårdt på, men en bravt kæmpende Panathinaikos-keeper holdte stillingen på 0-1 og kan tage hjem til Grækenland med en sejr sammen med hans holdkammerater.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu