Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Inter-stjerne forsvundet - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuInter-stjerne forsvundet

Andet fodbold

Den brasilianske angriber, Adriano, har været i Brasilien i forbindelse med VM-kvalifikationskampe mod Ecuador og Peru. Han skulle efter planen være fløjet tilbage til sin italienske klub, Inter, men her er han ikke dukket op. Faktisk ved ingen, hvor Adriano er.

Den 27-årige angriber har tidligere misset et fly til Europa og derved fået et par fridage ekstra i sit hjemland. Det lignede derfor en gentagelse, da Adriano ikke dukkede op til fredagens træning i Inter.

Men flere medier mener nu, at der kan være tale om noget mere alvorligt. Tilsyneladende har både hans mor og agent forsøgt at kontakte ham telefonisk, men heller ikke de har fået fat i ham. Det har fået flere medier til at tale om, at Adriano kan være kidnappet.

Umiddelbart virker al snak om kidnapning som sensationslysten journalistik; især fordi Adriano tidligere åbent har fortalt om sine personlige problemer, herunder et stort forbrug af alkohol. Hans forsvinden kan derfor forklares med, at han simpelthen har brug for tid til sig selv.

Men Brasilien har tidligere været ramt af tilsvarende situationer, og det er på denne baggrund, at medierne sammenkæder Adrianos forsvinden med en egentlig kidnapning.

I 2004 blev Robinhos moder, Marina Silva de Souza, kidnappet af bevæbnede mænd og blev først frigivet, da løsepengene på ca. en halv million kroner blev udbetalt fyrre dage senere. Ricardo Oliveira, der tidligere spillede for AC Milan, oplevede i 2006, at hans søster blev kidnappet og holdt fanget i næsten et halvt år. Her lykkedes det dog politiet at befri kvinden efter et tip.

Inters træner, José Mourinho, har også udtalt sig om Adrianos forsvinden:

”Jeg synes egentlig ikke, vi bør tale om denne situation. Enhver ved, at det ikke er let. Det er en alvorlig situation for os. Det handler ikke om manglende disciplin, men jeg vil ikke komplicere tingene. Jeg er ked af det, ikke sur, men jeg vil ikke sige yderligere,” siger Mourinho ifølge goal.com.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu