Наши партнеры

MenuInter slog Milan

Italiensk fodbold

I dagens klassiske lokalopgør mellem AC Milan og Inter, blev det til en 2-1-sejr til de blå- og sortstribede fra Inter, som dermed endnu engang viste deres styrke i toppen af ligaen.

Situationen i Serie A var vidt forskellig for de to hold, da de gik ind til dagens lokalopgør på San Siro. AC Milan er for længst hægtet af i topkampen og hænger ubehjælpeligt fast i dyndet af midterhold, alt imens rivalerne fra Inter stormer afsted mod mesterskabet, hvor kun AS Roma og Juventus lige akkurat kan følge med.

Derfor var der for det meste ære på spil for AC Milan, mens Inter-spillerne skulle koncentrere sig om at bevare deres solide føring i toppen af ligaen, da både Roma og Juventus havde vundet deres kampe i denne spillerunde.

Zlatan Ibrahimovic var efter blot tre minutter meget tæt på at bringe Inter foran, men den høje svensker måtte se sit forsøg gå over mål.

Men da AC Milan fik tilkendt et frispark lige uden for feltet efter 18 minutter, var der ingen slinger i valsen fra frisparkseksperten, Andrea Pirlo. Han scorede usvigelig sikkert på dødboldssituationen, som han har gjort en hel del andre gange efterhånden, og Milan var dermed overraskende foran 1-0.

Ti minutter før pausen var det den ofte oversete måltyv, Julio Cruz, som slog til ved at score fra hans yndlingsposition midt inde i feltet og fik dermed udlignet Milans føring. Men der skulle nå at ske endnu mere i en livlig første halveg.

Milans georgiske forsvarsspiller, Kaladze, tog nemlig kort efter bolden med hånden inde i feltet, men dommer Morganti skønnede, at det var uforsætligt og lod spillet forsætte.

Efter pausen skete der ikke nær så meget som i de første 45 minutter, men Milans målmand, Dida, nåede alligevel at gøre sig særdeles uheldigt bemærket, hvilket bestemt ikke er første gang i en meget svingende karriere for brasilianeren. Da Cambiasso skød på mål efter 63 minutter fik Dida nemlig på mystisk vis fumlet bolden gennem sine egne ben. Og da der ikke blev scoret mere i kampen, kunne Inter endnu engang gå fra banen som vindere af en Serie A-kamp.

Med sejren holder Inter de to andre tophold, Roma og Juventus, bag sig i tabellen med hhv. syv og otte point.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu