Inter skuffede igen

Champions League

Inter har været en af Champions Leagues negative overraskelse og de negative overraskelse fortsatte, da de blot formåede at spille 2-2 på udebane mod Dynamo Kiev, som var foran begge gange i kampen.

Det ukrainske hjemmehold chokstartede i kampen, da Taras Mikhalik satte hjemmepublikummet i ekstase ved at sende bolden i mål til 1-0, hvilket må have givet Inter et déjà vu, idet at de også kom bagud kort inde i kampen mod Rubin Kazan i sidste runde.

Akkurat som i den omtalte kamp mod Rubin fik Inter udlignet i første halvleg og endnu mere pudsigt var det, at det endnu en gang var Dejan Stankovic, som satte bolden i mål til 1-1 efter et rigtig flot langskud, som blev fyret af ude fra omkring de 30 meter.

Kort tid før pausen kom Inter igen bagud, da Lucio headede bolden i eget mål efter et hjørnespark og målet blev det sidste i første halvleg.

Walter Samuel fik bragt Inter tilbage i kampen efter få minutter af anden halvleg, hvor han headede bolden i mål til 2-2.

Resten af halvlegen forsøgte Inter at tage alle tre point med hjem til Italien, men trods en ihærdig fight fra Milano-klubben lykkedes det dem ikke at få alle tre point i kampen, som endte uafgjort 2-2.