Наши партнеры

MenuInter satte Roma til vægs

Italiensk fodbold

Topkampen i den italienske Serie A mellem Inter og Roma endte med en storsejr til udeholdet Inter, der i anden halvleg viste klassen og sikkert vandt 1-4.

Lørdagens sene opgør i Serie A stod mod de absolutte tophold. Pokalvinderne fra Roma tog imod de forsvareden italienske mestre, Inter. Der var fra start af også alt det man kan forvente når to så store klubber mødes. Det var tydeligt at se, at begge hold var ivrige efter at komme foran i Serie A.

Der var spillet godt en halv time, da Romas Ludovic Giuly fik en hovedrolle i kampen. Han parrede et skud på mållinjen med sin hånd, og derfor fik Inter helt retfærdigt straffespark, mens Guily blev udvist. På straffesparket var Zlaten Ibrahimovic sikker, og han bragte gæsterne i front.

Anden halvleg var en intens affærre, og selvom Roma var en mand i undertal formåede de at presse gæsterne. Det resulterede i, at Simone Perrotta kunne udligne til 1-1 efter en forsvarsfejl.

Roma kæmpede godt, men dette lod Inter sig ikke imponere af. De udnyttede i stedet det spilmæssige overtag, og bragte sig efter godt kombinationsspil foran 1-2 ved Hernan Crespo.

Det var dog langt fra kampens sidste mål. Efter føringsmålet satte Inter sig tungt på kampen, og Julio Cruz kunne fuldt fortjent bringe udeholdet yderligere i front, da han efter en times spil scorede til 1-3. Forsvarsspileren Ivan Gordoba afgjorde reelt kampen, da han otte minutter efter scorede til 1-4.

Roma kæmpede for at undgå en ydmygelse, men kom ikke nærmere. Inter vandt 1-4, og er dermed alene i front i den italienske Serie A.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu