Наши партнеры

MenuInter overvandt chokstart af Moskva

Champions League

CSKA Moskva var taget til Italien for at vinde, og fik en perfekt start på opgøret. Inter kom dog godt tilbage, og sikrede sig til slut de tre point.

I indledningen af kampen var boldbesiddelsen meget lige, med et lille overtag til værterne Inter. Det var dog udeholdet, der skulle komme på måltavlen først. Angriberen Jô forsøgte sig med venstrebenet et godt stykke udefra, og bolden gik i det venstre målhjørne.

Ikke mange minutter efter blev denne føring fordoblet, da Vagner Love efter en god aflevering af Carvalho kunne sende bolden i mål omkring 10 meter fra mål. Inter var dog hurtige til at komme igen. Den svenske angriber Zlatan Ibrahimovic sendte bolden i mål med sit venstreben, efter en lang aflevering af Chivu.

Blot to minutter efter fik Inter fuldt kontakt med CSKA igen, da Esteban Cambiasso scorede til 2-2. Det var Maicon der stod for afleveringen, og holdene var dermed helt lige igen, som da kampene startede. De to hold forlod banen med denne uafgjorte stilling, da dommeren fløjtede en god første halvleg af.

I anden halvleg kom Cambiasso igen på måltavlen, da han på en aflevering af Cruz stod fri inden foran mål. her svigtede han ikke, og han bragte dermed Inter foran. Vi skulle få endnu en dobbelt målscorer. Det var igen hjemmeholdets Ibrahimovic, der kunne juble over en god scoring. Inter var dermed foran 4-2, og det så nu svært ud for CSKA Moskva at komme tilbage i opgøret igen.

Det lykkedes ikke for Moskva at komme tilbage i opgøret, som blev vundet af Inter med 4-2.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu