Наши партнеры

MenuInter og Werder Bremen delte point

Champions League

Werder Bremen var sjældne gæster i Italien her til aftes, hvor de italienske mestre, Inter, ventede. Kampen underholdt fansene, trods italienerne og tyskerne måtte dele point.

Forhåbningerne for en god kamp var i top, og allerede fra start fik publikum spænding for pengene. Blot ét minut inde i kampen sendte Adriano et hårdt skud mod mål, men brasilianeren måtte dog se sit forsøg gå lige over overliggeren. Flere chancer haglede mod Werder Bremens mål, men i adskillige situationer reddede forsvareren Naldo den tyske klub.

I det trettende minut var der dog ikke noget at gøre, da Maicon kunne krone sig som kampens første målscorer. Maicon forsøgte en et-to aflevering med supertalentet Balotelli, men bolden prellede af på en Werden Bremen-forsvarer. Maicon var dog igen hurtigt over bolden, og med et frækt lob udplacerede han Tim Wiese i målet og satte således Inter i førersædet.

Et minut senere var Werder Bremen tæt på en udligning ved Diego, men brasilianerens langskud blev reddet af Cesar.

Trods Inter på måltavlen så ud som de bedste, viste spillet på dette tidspunkt i kampen noget helt andet. Initiativet blev lagt over i hænderne på tyskerne, der, som halvlegen skred frem, blev farligere og farligere. I det 39. minut var italienerne således nødsaget til at tage stolpen i brug for at redde Pizzarros skud.

Chancerne bød sig dog også til sidst for Inter, og Wiese måtte ved 45-minuttet strække sig langt for at holde stillingen på 1-0 ved pause.

Adriano forsøgte sig ligesom ved starten af den foregående halvleg ligeså med et farligt skud i starten af anden halvleg, men ligeledes røg skuddet nøjagtigt forbi mål. Få sekunder senere advarede Inter så igen om sin styrke; Denne gang Ibrahimovic, som måtte se sit langskud gå forbi mål.

I det 62. minut sendte Ozil et indlæg ind mod mål, og helt udækket satte Pizzarro bolden ind bag Cesar, som heller ikke gjorde sit for at få fingre i læderstykket. Maicon som en gang havde scoret i kampen var tæt på at gøre det til 2-1, men et skud til sidst i kampen ramte træværket, og således sluttede kampen 1-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu