Наши партнеры

MenuInter kørte sejren hjem over Anorthosis

Champions League

Lille Anorthosis Famagusta fra Cypern skulle her til aftes prøve at følge op og muligvis overgå tidligere sensationskampe mod blandt andet Panathinaikos og Werder Bremen, da de var på besøg hos Inter Milan. Men opgaven mod det italienske mesterhold blev dog trods alt for stor.

Anorthosis havde inden aftenens kamp chokeret ved allerede at have samlet fire point op mod Werder Bremen og Panathinaikos. Læg dertil, at holdets kvalifikation til turneringen var en overraskelse i sig selv, da man kom helt fra første kvalifikationsrunde af. Her til aftes kom altså holdets hidtidige største udfordring mod de italienske mestre fra Inter Milan, som man skulle prøve at hamle op med på det mægtige stadion, Guiseppe Meazza – bedre kendt som San Siro – i udkanten af Milano.

Det så muligt ud til at starte med, da kampen startede livligt med chancer i begge ender. Men Inter overtog dog som ventet dysten og forsøgte sig med flere forsøg fra distancen af mod Arian Beqaj i Anorthosis’ mål. Men man kunne dog ikke komme igennem den cypriotiske mur dirigeret af den mangeårige græske landsholdsspiller, Traianos Dellas.

Efter 43 minutter kom gennembruddet dog endelig for Inter, da Adriano, en spiller som er genopstået fra de døde i denne sæson, så kunne sparke bolden ind til Inter-føring.

Inter havde endnu en god mulighed til Ivan Cordoba før pausen, men måtte nøjes med en etmålsføring som kunne havde været meget større. Anorthosis kunne dog være godt tilfredse.

Inter var generelt bare uskarpe, hvilket blev symptomatiseret, da Ibrahimovíc på en friløber i anden halveg trak uden om målmand Beqaj – kun for at afslutte i sidenettet.

Anorthosis havde dog heller ikke så meget at byde på rent offensivt andet end langskud, og Inter kunne til sidst tage en trods alt sikker 1-0-sejr. Dermed er Inter på gruppe E’s førsteplads med syv point, mens Anorthosis trods nederlaget stadig er på andenpladsen med fire point.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu