Наши партнеры

MenuInter-indkøb tager et år til Everton

Engelsk fodbold

De italienske mestre, Internazionale, hentede tidligere på sommeren Victor Obinna hjem fra Chievo. Men nu er nigerianeren næsten øjeblikkeligt sendt videre til den engelske Liverpool-klub, Everton.

Det 21-årige talent har i en længere periode været delejet mellem Inter og Chievo. Dette medførte blandt andet at nigerianeren i de seneste sæsoner har spillet for Chievo.

Allerede sidste sommer, tydede alt på at Obinna ville tage turen tilbage til Inter. Han gik nemlig aktivt ind i at Chievo skulle opfylde hans krav, om at sende ham tilbage til Inter. Han truede endda med at gå i strejke.

Det blev dog kun ved trusler, og Victor Obinna nøjedes med endnu engang at imponere for den italienske klub, hvilket fik Inter til at købe spilleren fri fra forpligtelserne i Chievo i år.

Men dette hindrede ikke den italienske klub i at sende Obinna videre. Det er nemlig blevet til en lejeaftale i Everton, hvor Obinna vil spille det næste år, og dermed får OL-sølvvinderen ikke sin debut for Inter i denne omgang.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu