Наши партнеры

MenuInter heldige med uafgjort mod United

Champions League

Inter var tæt på at tabe på hjemmebane til Manchester United, men United var ikke effektive foran målet og derfor endte kampen uafgjort 0-0.

Mange havde før kampen snakket om, at Inter var meget opsatte til kampen. Måske var hjemmeholdet så meget opsatte, at de var blevet nervøse. I hvert fald lavede Inter mange fejl i starten af kampen og var heldige med ikke at komme bagud.

Allerede efter fem minutter var Inter ved at komme bagud, da Ronaldo kom højest efter et hjørnespark, men Julio Cesar var hurtigt ude med sine reflekser og afværgede dermed situationen. Den chance store chance var blot en af mange og Inter kunne prise sig lykkelige for, at United ikke var mere effektive i sine afslutninger.

Ryan Giggs kom efter cirka en halv times spil alene igennem mod Julio Cesars mål, efter en kæmpe Inter-fejl i forsvaret, men waliserens afslutning sad lige på Cesar, der slog sig i situationen.

Stillingen ved pausen var 0-0, men det var meget misvisende, da opgøret hidtil havde været præget af mange chancer.

Anden halvlegs start var en modsætning af første halvlegs start, idet Inter lagde bedst ud. I pausen var det tydeligt, at Mourinho havde givet Inter en opsang og fortalt, hvordan de skulle modstå Uniteds fem mandsmidtbane.

Inter fik dog aldrig skabt de helt store chancer som United, der var lige ved at tage sejren i overtiden, da Cristano Ronaldo bankede bolden mod mål på et frispark, men Cesar stod i vejen for afslutningen og dermed endte kampen 0-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu