Наши партнеры

MenuInter besejrede Panathinaikos

Champions League

Det var på forhånd ingen nem kamp for José Mourinho og Inter, der dog var favoritter, da de på udebane mødte Panathinaikos. Det endte dog med en solid 2-0-sejr til italienerne.

Den første halvleg af opgøret var ikke præget af mange chancer, men så trådte den svenske angriber, Zlatan Ibrahimovic, i karakter. Zlatan viste prøver på sin gode teknik, da han på egen hånd førte bolden frem og serverede den for fødderne af Mancini, der med et fladt skud bragte Inter foran 1-0.

De græske værter var lige før pausen tæt på at få udlignet, da et ellers ufarligt langskud ramte Marco Materazzi i ryggen og fuldstædig ændrede retning. Julio Cesar i Inter-målet blev snydt, men heldigvis for Inter, stod der en stolpe i vejen.

Fra anden halvlegs start lagde Panathinaikos pres på, og i det 53. minut var Alexandre Silva Cleyton tæt på at udligne efter et flot angreb.

Det skulle dog ikke lykkes for hjemmeholdet at få scoret, og i stedet afgjorde inter kampen. Det var Adriano, der med sin første boldberøring efter han var blevet skiftet ind, scorede til 2-0. Også denne gang var Zlatan Ibrahimovic manden bag målet.

Det hele endte med en 2-0-sejr til det italienske storhold.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu