Наши партнеры

MenuIniesta lovpriser Eto’o

Spansk fodbold

Samuel Eto’o, der igennem fem sæsoner scorede masser af mål og lagde op til endnu flere for FC Barcelona, er netop skiftet til italiensk fodbold. Hans nu tidligere holdkammerat, Andres Iniesta, mener, at FC Barcelona bør hædre Eto’o for hans indsats.

Sommeren 2009 vil fodboldmæssigt blive husket i rigtig mange år på grund af mange store og bemærkelsesværdige handler på transfermarkedet. Især Real Madrid var fremme med tegnebogen for at sikre sig blandt andre Kaka og Ronaldo.

Også ligarivalerne fra FC Barcelona indgik en bemærkelsesværdig aftale, da de lavede en byttehandel med de italienske mestre fra Inter. Den målfarlige svenske angriber Zlatan Ibrahimovic skiftede til FC Barcelona, mens Samuel Eto’o skiftede til Inter.

Der var dog klart mest fokus på Ibrahimovic’s skifte til Spanien, mens der var bemærkelsesværdigt stille omkring Eto’o. Det får nu hans tidligere holdkammerat i FC Barcelona, Andres Iniesta, til at lovprise Eto’o. Iniesta siger til den spanske avis, La Vanguardia:

”Samuel skal huskes som den spiller, han var. Historien viser, at denne klub har haft meget få angribere som ham. Jeg ved ikke, om der nogensinde før har været én som ham. Jeg ved dog, at Barcelona burde rejse en statue af ham. Samuel var en grundpille i klubben i de seneste år og var en vigtig del af de titler, som holdet vandt.”

Eto’o kom til FC Barcelona i 2004 på et tidspunkt, hvor klubben ikke havde vundet noget i seks år. Men med den camerounske angriber på holdet vandt klubben tre mesterskaber, to Champions League-titler og den spanske pokalturnering en enkelt gang. Eto’o nåede at spille 145 kampe for klubben og scorede imponerende 108 mål.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu