Наши партнеры

MenuIngen svære mén til Richter

Dansk fodbold

Der er tydelig fremgang for Jonathan Richter, da midtbanespilleren både kunne genkende sin familie og besvare spørgsmål, da han adskillige gange var ved bevidsthed det seneste døgn.

Jonathan Richter viste fredag fremragende fremskridt i helingsprocessen. Han har været ved bevidsthed flere gange, mens han også har kunne genkende familiemedlemmer og besvare lægernes spørgsmål med øjenkontakt og bevægelser med sit hoved. Dog kan Jonathan Richter ikke tale endnu pga. de medicinske virkninger, mens det heller ikke kan garanteres at FC Nordsjælland-spilleren har fået 100 % hjernefunktion efter elleve dage i kunstig koma.

Det vil utvivlsomt gå adskillige dage før lægerne på Hvidovre Hospital kan meddele om Jonathan Richter er sluppet helt uden mindre hjerneskader, og om han kan tale problemfrit. Jonathan Richters fysiske tilstand er stabil, og offensivspilleren er endegyldigt ude af sin koma.

Nyheden var til stor glæde og begejstring i FC Nordsjælland, hvor holdkammerater og træner er lykkelige for Jonathans fremskridt.

”Det er en fantastisk nyhed, der har vakt stor glæde hos os alle. Vi glæder os enormt – ikke mindst på Jonathan, Simons og resten af familiens vegne. Vi har alle været meget påvirkede og berørte af det der er sket og den situation ”Jonas” har været i. Vi har sendt mange positive tanker til dem, og selv om vi ved, at der stadig er et stykke vej for ham, så er det helt fantastisk at høre han har gjort så stor fremgang. Han har kæmpet med alt, hvad han har, og vi tror på han også kan klare den hele vejen,” siger cheftræner Morten Wieghorst til klubbens officielle hjemmeside.

Også holdkammerater ville kommentere på de dejlige nyheder.

”Jeg blev simpelthen så glad, og det var dejligt at kunne dele det øjeblik med alle holdkammeraterne og ikke mindst med Simon. Vi stod i en rundkreds på banen, da vi fik det at vide, og så krammede alle hinanden. Jeg må indrømme, at jeg lige kneb en tåre, og det var jeg vidst ikke den eneste der gjorde,” siger Dennis Cagara.

”Det er en sindssyg dejlig nyhed at få. Vi ved godt, at han stadig har en lang vej, men de sidste par dage har han været i fremgang, og det har vi kunne mærke sprede sig hos os. Det der er sket nu letter et kæmpe tryk fra os alle, for vi har tænkt og følt så meget på og om Jonathan og hans familie. Det her er simpelthen det bedste, der kunne ske, og et kæmpe boost for os alle,” siger Henrik Kildentoft.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu