Наши партнеры

MenuIngen mål mellem Italien og Serbien

Andet fodbold

U21-EM er i fuld gang, og i aften tørnede Italiens og Serbiens ypperste talenter sammen i gruppe A. Kampen endte på trods af store chancer 0-0.

Tidligere på aften bankede Sverige Hviderusland med 5-1, så Italien og Serbien gik derfor på banen med håb om at rykke op på siden af svenskerne.

Til formålet stillede Italien med en uhyggelig offensiv frontkæde med Balotelli, Giovinco og Acquafresca.

Italienerne fik dog ikke for alvor gjort brug af den farlige trio i en tæt og hårdkæmpet første halvleg som ikke bød på mange chancer. Holdenes bedste chancer kom i en bølge efter 10 minutters spil.

Serbernes chance kom efter gode driblinger på venstrefløjen af midtbanespilleren Matic, som sendte et indlæg ind i feltet til en fremadstormende Gojko Kacar der dog blot kunne sende den et stykke over mål.

Ikke lang tid efter indtraf italienernes første rigtige chance i første halvleg. Det var den lille vævre dribler Giovinco som fra kanten af feltet prøvede at krølle bolden ind, men målmanden i det serbiske mål, Zeljko Brkic, fik viftet bolden over mål.

Efter pausen kom serberne ud med en helt anden gejst, og de begyndte anden halvleg optimistisk. Alligevel var det dog italienerne som kom frem til chancerne. Efter en lille times spil kom Acquafresca frem til en hovedstødschance, men han kunne ikke dirigere den uden om målmand Brkic. Kort efter var det Balotellis tur til at afslutte, men Inter-angriberen afsluttede upræcist.

Herefter var det Italienerne som for alvor overtog spillede, og de blå begyndte at sværme om serbernes felt. Det førte til en kæmpe mulighed for italienerne til at bryde måltørken, da Giovinco blev sendt afsted i dybden med en lang bold, men selvom den lille Juventus-spiller var alene med målmanden, formåede han ikke at score.

Med små 20 minutter igen af kampen var det istedet Serbien som bød ind med to gigantchancer. Den første af slagsen var af den mere tilfældige slags, da Nenad Tomovic efter et hjørnespark stod helt fri få meter fra målstregen, men Tomovic måtte se sit skud flot reddet af Consigli i det italienske bur.

Momenter efter afbrænderen fra Tomovic blev kampens helt store detalje udført. En af kampens bedste spillere, den alsidige Gojko Kacar som til daglig spiller for Hertha Berlin, valgte at udføre et fænomenalt saksespark på et indlæg fra højresiden, men til stor ærgelse måtte han se saksesparket prælle af på den ene opstander.

Saksesparket var kampens helt store detalje, og det var også det tætteste nogen af holdene kom på en scoring. Kampen endte 0-0, og Sverige topper derfor gruppe A efter deres knusende 5-1-sejr over Hviderusland.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu