Наши партнеры

MenuIngen længere vinterpause i SAS Ligaen

Dansk fodbold

Det vil være bedre for de danske klubber i Europa med en kortere vinterpause i SAS Ligaen, men på grund af vejret så bliver det formentlig ikke en realitet.

Begge SAS Liga-klubber F.C. København og AaB var i gang med en lang vinterpause i den danske liga inden de skulle imod henholdsvis Manchester City og Deportivo La Coruña i UEFA Cuppen. Udgangspunktet var ganske anderledes for de to modstanderhold, der har masser af hjemlige pligter i de nationale ligaer.

Selvom nordjyderne overlegent sendte spanske Deportivo La Coruña ud af UEFA Cuppen med en samlet målscore på 6-1, så er der stadig noget at hente sportsligt, hvis SAS Ligaen er i fuld gang, når de europæiske turneringer begynder igen efter vinterpausen, men dette ser ikke ud til at ske på grund af det danske vejr.

“Det danske vejr er en stor begrænsning, og jeg ved ikke, hvor sjovt det vil være for tilskuerne at gå til fodbold i januar. I realiteten kan man højest skubbe et par uger frem og tilbage, for selv om man har varme i banerne, så er det ikke garanti for en god bane,” siger Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, ifølge gratisavisen Urban.

Mens det indtil videre ikke ligner en kortere vinterpause for de danske SAS Liga-klubber, så arbejdes der på at søsætte den skandinaviske turnering Royal Cup, der efter planen skal afvikles i januar og februar 2010.

____________________________________________________________________

HUSK AT TILMELDE DIG SAS LIGA-TIPPESPILLET – DET ER HELT GRATISKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu