Наши партнеры

Menu



Indskifter sikrede tre point til Randers

Dansk fodbold

Randers FC’s unge midtbanespiller, Ricki Olsen, blev i dag matchvinder for kronjyderne, da holdet mødte Esbjerg i dysten om at blive frastødt bunden.

Randers FC’s store akilleshæl har igennem de seneste kampe været, at udnytte de store muligheder, man skabte for at vinde. Men i eftermiddagens kamp mod Esbjerg fB var det ikke tilfældet, før den 20-årige midtbanespiller Ricki Olsen, blev skiftet ind.

Med knap 20 minutter tilbage af kampen kom Olsen på banen i stedet for Tidiane Sane, og den disposition fra John “Faxe” Jensens side skulle vise sig at være afgørende.

Ti minutter senere kunne Olsen få bolden i nettet, efter at man i situationen behøvede tre forsøg for at få bolden over stregen.

Esbjerg havde nogle gode muligheder for at udligne. Nicolai Høgh kom blandt andet til en stor chance i slutfasen, men hans hovedstød ramte stolpen.

Dagens sejr var den femte af slagsen i træk for kronjyderne, som nu har fem point op til FC Midtjylland, der ligger placeret på femtepladsen i SAS Ligaen. Esbjerg ligger på ottendepladsen med seks point ned til nedrykningsstregen.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu