Наши партнеры

MenuIFK Göteborg tæt på at miste guldet

Andet fodbold

IFK Göteborg fik her til aften kun 2-2 hjemme mod Halmstad. Det kan i værste fald betyde et farvel til guldmedaljer for Kim Christensens svenske hold.

Der resterede blot to spillerunder af Allsvenskan, inden IFK Göteborg her til aften gik på banen mod Halmstad hjemme på Gamla Ullevi. Spillerne var bevidste om, at de med en sejr kunne bringe sig meget tæt på mesterskabet, som de senest vandt i 2007.

Det udviklede sig dog til et mareridt for den traditionsrige klub, da Halmstad kunne gå til pausen med en føring på 2-0 på mål af Kujovic og Sævarsson.

I anden halvleg hankede hjemmeholdet op i sig selv og på to mål af den farlige Tobias Hysén kom de et kvarter før tid på 2-2. På trods af ihærdig fight kom IFK dog ikke yderligere på måltavlen, og efterlader dermed den direkte konkurrent, AIK Stockholm, med en gave af de helt store. AIK møder i morgen midterholdet Örebro, og vinder stockholmerne her, så kan de inden sidste runde bringe sig alene i front med to point ned til netop IFK Göteborg.

Alt håb er dog ikke ude for Kim Christensen og co. selvom AIK Stockholm skulle gå hen og vinde deres kamp i morgen. I sidste runde tørner de to tophold nemlig sammen i det man kan kalde en ægte guldfinale.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu