Наши партнеры

MenuIbisevic: Fodbold handler ikke om penge

Tysk fodbold

Bundesliga-topscorer og Hoffenheim-stjernen Vedad Ibisevic tror ikke, at Bayern München kan købe sig til mesterskabet i denne sæson. Han mener, at fodbold ikke kun handler om penge.

Hoffenheim er et bevis på, at penge ikke gør udslaget i toppen af Bundesligaen. Det mener Hoffenheims bosniske topscorer Vedad Ibisevic. Bundesligaens førerhold, Hoffenheim, har et budget, der er minimalt sammenlignet med Bayern Münchens, som er deres nærmeste forfølgere.

”Vi har vist alt og alle, at fodbold ikke handler om penge. Efter vores succes taler alle nu om hvor fantastisk fodbold kan være og ikke længere om penge” siger den bosniske landsholdsspiller i et interview med ESPN Soccernet.

Ibisevic forudser videre en svær forårssæson for sensationsoprykkerne, hvor han spår, at alle klubber i Bundesligaen vil gøre alt for at slå Hoffenheim.

”Folk ser os som favoritter nu, når vi går ind til en kamp, og det betyder at presset vil være langt højere på os, og det vil gøre tingene vanskelige. Samtidig er vi ikke længere en ukendt størrelse for holdene i Bundesligaen. Nu kender de vores styrker og svagheder, så vi får det svært,” siger Ibisevic.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu