Наши партнеры

MenuHuntelaar: Raúl er mit idol

Spansk fodbold

Klaas Jan Huntelaar har ikke haft en nem start i Real Madrid siden sit skifte fra Ajax. Den hollandske angriber har dog ikke mistet modet, selvom andre angribere er foran ham i køen.

Klaas Jan Huntelaar har endnu sit første mål i Real Madrid-trøjen til gode. Det har heller ikke været den letteste start, den hollandske angriber har fået. Han kan ikke få spillet sig ind i startopstillingen, hvor Raúl og Gonzalo Higuain lige nu er Juande Ramos’ foretrukne.

Det får dog ikke den tidligere Ajax-spiller til at miste modet, selvom det nok bliver endnu sværere til næste sæson, hvor hans landsmand, Ruud van Nistelrooy, vender tilbage fra sin skade.

“Jeg har en femårig kontrakt, og min drøm er at vinde mange titler i denne trøje. Ligaen og Champions League er mine største drømme,” siger Klaas Jan Huntelaar til Real Madrids hjemmeside.

Huntelaar har dog opskriften klar, hvis han skal blive en succes i det spanske. Han skal lære fra hans idol, Raúl.

“Han har spillet på et højt niveau i mange år, og da han spiller på min position, er det naturligt for mig at holde øje med ham, både til træning og i kampene. Han er et symbol for El Madridismo og meget vigtig, ligesom resten af spillerne i klubben, som hver dag demonstrerer deres kvalitet,” udtaler hollænderen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu