Наши партнеры

MenuHulk blev FC Portos redningsmand

Champions League

FC Porto mødte i aften APOEL Nicosia, og på trods af et selvmål af FC Portos Alvaro Pereira, kom portugiserne tilbage i opgøret takket være to scoringer af Hulk.

APOEL Nicosia bragte sig overraskende i front efter 21 minutters spil, da de fik hjælp af hjemmeholdtes Alvaro Pereira, som stod for kampens første mål, men der var altså tale om et selvmål, og derfor gik scoringen ind på måltavlen i APOEL’s regnskab.

FC Porto kan dog takke Hulk for at være redningsmand i dag. Efter 33 minutter fik han bragt balance i regnskabet, og kort tid efter var han igen på pletten.

Tre minutter inde i anden halvleg fik Hulk reduceret, da han scorede på et straffespark, som blev begået af Marios Elia, som havde en hånd på bolden i det lille felt.

Det sidste dramatiske højdepunkt i kampen stod værterne ligeledes for. Mariano Gonzalez slog en modspiller, og kampens dommer valgte omgående at sende ham et kvarter tidligere i bad end de resterende spillere, med et rødt kort i bagagen.

Kampen endte altså 2-1 til FC Porto, hvilket placerer dem på andenpladsen i gruppe D med seks point, mens APOEL Nicosia indtager tredjepladsen med et point på kontoen lige over Atletico Madrid, som også kun har et point, men en dårligere målscore. Chelsea topper gruppen med hele ni point.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu