Наши партнеры

Menu



HSV åbner egen kirkegård

Tysk fodbold

Det bliver nu muligt for de mest loyale af den tyske fodboldklub Hamburger SV’s fans, at skrive sig ind til at få et gravsted på klubbens nye kirkegård, og dermed tage klubben med sig i døden.

I går blev den nye HSV-kirkegård nemlig åbnet, og her kan tilhængere altså købe sig til en gravplads lige ved siden af stadion.

Den såkaldte kirkegård strækker sig over et areal på god 5000 kvadratmeter, og vil have plads til mellem 300-500 gravsteder.

Et krav for at komme i betragtning til en plads på kirkegården, er at man er medlem i klubbens, hvilket der i øjeblikket er mere end 50.000 fans, der er.

Hvis man er så heldig at få en plads på kirkegården, kan man se frem til at blive begravet i en kiske med klubbens logo, tildækket med klubbens flag. Yderligere vil gravstedet blive udsmykket med blomster i klubbens farver – blå, sort og hvid.

HSV er den første Bundesligaklub der får lavet en sådan kirkegård, og efter sigende skulle det jord og græs der er anvendt på kirkegården, være det som tidligere har været brugt på klubbens hjemmebane HSH Nordbank Arena.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu