Наши партнеры

MenuHovedsponsor dropper Randers

Dansk fodbold

SAS Liga-klubben Randers FC’s hovedsponsor Forenede Service har valgt at stoppe fireårigt samarbejde.

De seneste fire år, hvor Randers FC har været med i SAS Ligaen, har hovedsponsoren heddet Forenede Services, men det er slut nu. Efter fire års samarbejde, har firmaet valgt at droppe samarbejdet med kronjyderne.

”Forenede Service kom med da det for alvor begyndte at gå fremad for Randers FC. De var der også, da vi måtte rykke ud af SAS Ligaen. Den slags trofasthed er vi glade for i Randers FC. Vi takker derfor Forenede Service for fire særdeles gode år som hovedsponsor, og glæder os til det videre samarbejde, også selv om de har valgt at geare ned på sponsoratets størrelse. For os gælder det om at beholde Forenede Service som en del af klubbens sponsorkreds,” siger Randers FC’s direktør, Jacob Nielsen i en pressemeddelelse.

”Vi har været med Randers FC siden klubben første gang rykkede op i SAS Ligaen i 2004. I den tid har vi fået opbygget et godt samarbejde med Randers FC, men som et led i en ændret markedsføringsstrategi har vi valgt at nedjustere graden af sponsoratet i klubben,” siger Peer C. Krogh, koncerndirektør i Forenede Service.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu