Наши партнеры

MenuHorsens skriver med talentfuld keeper

Dansk fodbold

AC Horsens har i dag skrevet en treårig aftale med den talentfulde keeper, Frederik Rønnow. Den 16-årige målmand vil om to år blive tilknyttet klubben på fuld tid.

AC Horsens lægger mange kræfter i klubbens ungdomsakademi, og derfor satser de også på, at få fremtidens talenter i klubben derfra.

Det første spadestik i denne udvikling blev i dag taget, da man skrev kontrakt med den 16-årige keeper, Frederik Rønnow.

AC Horsens har så stor tiltro til spilleren, at man i dag har skrevet en treårig aftale med Rønnow, som i de kommende to år vil spille på deltid, mens han fra sommeren 2011 kommer på fuld tid.

”Frederik Rønnow har alle redskaber til at blive førstemålmand på AC Horsens’ SAS Liga-hold med tiden. Han har en rigtig god statur, han er utrolig hurtig, teknisk god og kan afgøre kampe på stregen og i feltet. Han er et kæmpe talent og har en fantastisk indgang til det at være fodboldspiller,” forklarer Anders Madsen, der er den hovedansvarlige for talentudviklingen i Horsens, til klubbens hjemmeside.

Igennem det seneste år har Rønnow trænet med Horsens’ målmandstræner Nikolai Pold, hvor han har gennemgået en stor udvikling, hvilket altså i dag blev belønnet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu