Наши партнеры

MenuHorsens-profil frygter for sin karriere

Dansk fodbold

Horsens talentfulde midtbanespiller Allan Søgaard, har siden efteråret været ude med en skade i akillessenen, og nu frygter han, at den kan stoppe hans karriere langt før planlagt.

Horsens’ Allan Søgaard har bestemt ikke haft det godt i forårssæsonen, da han grundet en skade i akillessenen har måttet følge samtlige kampe fra tilskuerpladserne

Det er en skade i venstre akillessene der har voldet kraftige problemer, og det har været meget frustrerende, derfor rejser han nu til Tyskland for at få den dygtige Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt til at undersøge den.

Den talentfulde Søgaard der spiller på den defensive midtbane, blev i sidste sæson kåret som året spiller i klubben, nu frygter han, at han aldrig kommer på banen igen.

”Jeg vil give det året ud. Hvis det ikke er blevet bedre til vinter, så må jeg kraftigt overveje at indstille karrieren,” udtalte Allan Søgaard ifølge Ekstra Bladet.

Der er dog grund til at håbe, da Müller-Wohlfahrt er en af de mest dygtige lærer til at fjerner skader i akillessener. Han er fast læge for både Bayern München og det tyske landshold, mens han jævnligt også hjælper engelske Premier League-spillere af med deres skader.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu