Наши партнеры

MenuHorsens overvejer brasilianske rugeklubber

Dansk fodbold

AC Horsens’ sportsdirektør Jesper Hansen er netop hjemvendt fra et ophold i Brasilien, hvilket har fået hans tanker hen på et muligt samarbejde med klubber i det sydamerikanske land.

AC Horsens-sportsdirektøren Jesper Hansen overvejer, om man skal starte et samarbejde med en eller to klubber i Brasilien, som vil fungere som rugeklubber.

”Hvis vi laver en samarbejdsaftaler med en eller to klubber, så kan vi udveksle spillere. Vi kan få talenter til Danmark og kigge nærmere på dem og vi kan sende nogle af vores spillere den anden vej, så de kan få en oplevelse ud af det,” fortæller Jesper Hansen til klubbens hjemmeside, og fortsætter:

”Spillerne skal jo være 18 år for at skifte, men der er en del yngre spillere, der er værd at holde øje med og dem følger vi naturligvis. Brasilianske klubber spiller en anden type fodbold end vi er vant til og deres spillere har andre forcer end for eksempel skandinaviske spillere. De er ikke så taktiske og fysiske som vi er i Danmark, men de er hurtige og teknisk dygtige,” siger han videre.

Sportsdirektøren skal nu forsøge, at overbevise den resterende bestyrelse om hans projekt.

”Mit oplæg til bestyrelsen vil handle om mulighederne på markedet kontra energien og økonomien, der skal bruges på det,” slutter Jesper Hansen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu