Наши партнеры

MenuHorsens lejer nigeriansk midtbanespiller

Dansk fodbold

AC Horsens har hentet endnu en forstærkning. De har lejet SønderjyskEs nigerianske midtbanespiller Bosun Ayeni, som skal overtage Allan Søgaards position imens han bearbejder sin skade.

AC Horsens har sagt farvel til en lang række spillere uden dog at forstærke sig, men i dag hentede SAS Liga-klubben en forstærkning i form af SønderjyskEs nigerianske midtbanespiller Bosun Ayeni, som ”Den Gule Fare” vil leje indtil Allan Søgaard er kommet sig over sin skade.

”Årsagen til at Bosun i første omgang kommer til AC Horsens på en lejekontrakt er bl.a. at Bosun har bøvlet med en del skader i sin karriere, ligesom at det stadigt er uafklaret hvordan det står til med Allan Søgaards skade. Derfor vil vi gerne se ham an, før han evt. tilknyttes på en permanent kontrakt,” lød det det fra AC Horsens.

Ayeni som er 28 år, har kun spillet for SønderjyskE et halvt år, men han har ikke fået meget spilletid, da han har været hårdt ramt af skader. Ayeni har tidligere spillet for en anden SAS Liga-klub nemlig FC Nordsjælland.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu