Наши партнеры

Menu



Horsens-kending overvejer at stille støvlerne

Dansk fodbold

Allan Søgaard har siden dengang AC Horsens for år tilbage rykkede op i det fine selskab, ikke haft samme vitale rolle hos Den Gule Fare. Skader har forpuret tilværelsen og Søgaard overvejer nu et karrierestop.

Til sommer udløber kontrakten med Horsens for Allan Søgaard, og til den tid må kendingen til at bestemme sig for, om karrieren skal fortsættes eller ej. En masse skader har ødelagt en ellers stor tilværelse hos AC Horsens, hvor midtbanemanden blandt andet blev kåret til årets spiller i jydernes oprykningssæson. Dette kan nu få den konsekvens, at karrieren må stoppes.

“Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke føler, at der er så meget at bygge videre på. Jeg mangler stadig at bevise over for mig selv og klubben, at jeg er tilbage på mit topniveau igen,” siger Allan Søgaard til Horsens Folkeblad.

Jesper Hansen, sportsdirektør hos AC Horsens, håber dog, at Søgaard vil fortsætte i den gule trøje.

“Allan Søgaard er en fantastisk klubmand. Han yder altid en stor indsats i kampene og til træningen, men han har været uheldig med skader, så der skal være fornuft i at fortsætte, hvis det skal blive til noget. Jeg prøver at holde på ham, men Allan Søgaard skal selv have en tro på, at han kan være med og spille uden skader,” siger Jesper Hansen.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu