Наши партнеры

MenuHorsens forlænger med rutineret spiller

Dansk fodbold

Nedrykningstruede AC Horsens har valgt at forlænge samarbejdet med den rutinerede offensivspiller Søren Friis i endnu et år.

AC Horsens har valgt at holde fast i en af klubbens mest rutinerede spillere. SAS Liga-klubben har forlænget kontrakten med den trofaste midtbanespiller Søren Friis, der ellers havde kontraktudløb til sommer. Den nye aftale binder Friis et år frem til sommeren 2010. Forlængelsen med den alsidige offensivspiller glæder Horsens-træner Henrik Jensen.

“Søren Friis har været meget inde omkring holdet, og jeg er glad for, at vi har forlænget med ham. Han er en meget træfsikker spiller, der både kan score og lægge op til mål med sine gode afleveringer og indlæg. Derudover er han en meget konstant spiller, der præsterer på et højt niveau hver gang,” fortæller AC Horsens-træneren til klubbens hjemmeside.

Også Søren Friis glæder sig over den nye aftale med en klub han er glad for.

“Vi er kommet frem til en aftale, som vi begge er tilfredse med, og jeg er glad for, at det nu er faldet på plads, for AC Horsens er en god klub at være i, og vi har en stærk trup,” fortæller Friis.

Søren Friis har spillet hele 265 kampe for AC Horsens i hvilke det er blevet til 19 mål. Siden 1994 har Søren Friis, kun med en enkelt afstikker til Stenballe IK i sæsonen 1999/2000, trukket den gule trøje over hovedet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu