Наши партнеры

MenuHollænder melder fra til EM

EM 2008

Den rutinerede Clarence Seedorf, der har vundet Champions League hele fire gange, melder fra til den kommende slutrunde i Schweiz og Østrig. Det undrer Marco van Basten, der stadig ikke har fået en konkret grund på hvorfor, den rutinerede midtbanespiller har meldt fra.

Når Holland om en lille måned skal dyste om titlen som Europas bedste hold, bliver det uden en af de mest erfarne krafter på holdet. Clarence Seedorf har netop meddelt det hollandske fodboldforbund, at han ikke ønsker at deltage i EM-slutrunden.

Det er noget, der overrasker den siddende landsholdstræner, Marco van Basten, der endnu ikke har fået konkretiseret udmeldingen fra A.C. Milan-spilleren.

“Jeg blev meget overrasket, da meldingen kom, for jeg havde ikke forventet det. Jeg har fortalt Clarence, at jeg har stor respekt for ham som person og fodboldspiller, men han har besluttet sig”, siger van Basten, der garanteret gerne ville have haft Seedorf til rådighed under EM.

Seedorf debuterede i 1994 for det hollandske landshold, da han kom på banen i en kamp mod Luxembourg. Siden er det blevet til 87 landskampe for hollænderen. Flere medier regner afbuddet for et endeligt stop på landsholdet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu