Наши партнеры

MenuHøjdramatik, da Chelsea slog Arsenal i Cardiff

Engelsk fodbold

Didier Drogba skød med sine to mål Chelsea til tops i Carling Cuppen, da Chelseas dyre drenge slog “Young Gunners”. Den ellers glimrende kamp sluttede af med slåskamp mellem de to holds spillere, hvilket ødelagde det overordnede syn på en fantastisk finale.

Der var op til kampen diskuteret heftigt, om Wenger kunne være bekendt at sætte et så ungt hold i en cup-finale, og kampen i Cardiff her til aften viste, at Walcott og co. godt kan hamle op med de bedste.

Arsenal lagde hæsblæsende ud, hvilket resulterede i et mål, da Diaby spillede Theo Walcott på kanten af feltet, som let kunne lægge den over i fjerneste hjørne. Dermed scorede 17-årige Walcott for første gang for Arsenal.

Der gik ikke lang tid, før Premier Leagues topscorer, Didier Drogba, på kanten af offside kunne løbe ned mod Almunia, hvorefter han trillede bolden imellem benene på den spanske målmand.

Første halvleg forløb hæsblæsende, men efter et par halve chancer kunne de to London-rivaler gå til pause ved stillingen 1-1.

Arsenal lagde igen bedst ud, men mål blev det ikke til. Arjen Robben var blevet skiftet ind for at drive gæk med Arsenals 17-årige venstre back, Armand Traore, hvilket lykkedes med det samme.

I midten af anden halvleg fik Chelsea hjørne og efter noget tæt spil omkring Arsenals mål, havnede bolden hos John Terry, som fik hovedet på, men i øjeblikket efter blev han mødt af Diabys støvle, hvilket betød, at Chelseas anfører lå bevidstløs på græsset. Alle, og især Diaby, var i chok, og der var i fem minutter helt stille på stadion, mens Chelseas og Arsenals læge tog sig af den engelske landsholdsanfører. Terry blev efter fem minutter klappet fra banen af tilskuerne og spillerne. Episoden tog så hårdt på Arsenals franske midtbanespiller, Diaby, at han kort efter måtte lade sig udskifte.

Derefter tog Chelseas rutinerede kræfter over, hvor især Frank Lampard var farlig, da han ramte overliggeren fra 25 meters afstand.

Kort før tid slog Didier Drogba endnu engang til, da han headede et perfekt indlæg fra Arjen Robben i mål, og dermed var finalen afgjort.

Grundet John Terrys skade var der lagt hele syv minutter til, og i 92. minut blev en ellers velspillende finale ødelagt, efter Kolo Toure og Obi Mikel kom op og slås. Lampard, Fabregas og Adebayor blandede sig også, mens Arsene Wenger og Jose Mourinho løb ind på banen for at skille spillerne ad. Episoden resulterede i rødt kort til Kolo Toure, Obi Mikel og Adebayor, som nægtede at forlade banen.

Chelsea vinder dermed den første cup-turnering i England i år. En finale, som vil blive husket for John Terrys uheld samt masseslagsmålet i dommerens overtid.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu