Наши партнеры

MenuHøgh indlemmet i landsholdets trænerteam

Dansk fodbold

Den tidligere vogter af OB-målet Lars Høgh er blevet ansat på landsholdet, som afløser for den hidtidige målmandstræner Jørgen Henriksen, der valgte at stoppe efter landskampen mod Island.

Morten Olsen kan i dag glæde sig over en ny mand i trænerteamet. Der er tale om Lars Høgh, der for fremtiden vil fungere som målmandstræner og målmandscoach, eftersom Jørgen Henriksen stoppede på netop disse poster efter den seneste landskamp mod Island.

”Det er en spændende opgave, som jeg har fået lov at sætte mit personlige præg på. Udviklingen har gjort, at klubberne er blevet mere flygtige arbejdsgivere for de bedste målmænd, mens DBU er konstant, og derfor skal have en mere central rolle i målmændenes fodboldmæssige udvikling,” fortalte Lars Høgh om sit nye job ifølge DBU’s hjemmeside.

”Jeg vil ønske Lars velkommen i trænerstaben. Han behøver vel ingen nærmere introduktion. Vi kender ham både som spiller og træner, og vores nuværende keepere kender ham også som målmandstræner. Så vi er opmærksomme på, hvilke kompetencer, vi får tilført trænerstaben på A-landsholdet og Ligalandsholdet,” sagde en ikke overraskende tilfreds Morten Olsen.

Lars Høghs første manddomsprøve, vil blive i januar, hvor Ligalandsholdet tager turen til Oman og Qatar.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu